Premium UFO led high bay serie.

Posted on

Nieuw design voor high bay lampen. Geschikt voor magazijnen, hallen en andere hoge ruimtes.

Onze Green Profit Premium Led UFO high bay lamp is een compleet nieuw design voor high bay lampen. Het revolutionaire design is ontwikkeld om optimale lichtopbrengst te combineren met optimale warmte afvoer en een kleine afmeting. Deze uiterst efficiënte en veelzijdige hanglamp levert uitstekende prestaties in grote ruimten met hoge plafonds. Naast de energiebesparing gaat deze lamp veel langer mee dan traditionele halogeen of gasontladingslampen en bespaart u ook op vervangingskosten. U hangt de high bay één keer op en vervolgens hoeft u er lang niet meer naar om te kijken! Zeer handig op plaatsen waar u moeite moet doen om de klassieke lampen te vervangen.

Alleen de allerbeste componenten.

Wij gebruiken voor de Led Ufo alleen de allerbeste componenten. Zo maken wij gebruik van CREE led chips en Meanwell led drivers.

Uitgekiende koeling zorgt voor snelle warmte afvoer en lange levensduur.

Van cruciaal belang bij een ledlamp is dat de warmte goed afgevoerd wordt. Gebeurt dat niet, dan gaat de levensduur van de led aanzienlijk achteruit. Bij het ontwerpen van de Premium Led UFO serie is speciale aandacht gegeven aan het optimaal afvoeren van de opgewekte warmte. Hierdoor kunnen wij de Led Ufo leveren met een zeer lange levensduur van 60.000 branduren.

Specificaties Green Profit Premium UFO Led high bay lamp.

  • 60, 90 of 110 Graden lichtworp
  • Powerfactor: >0.95
  • Colour Rendering Index (CRI): >80
  • Geschikt als vervanger van gasontladingslampen en natriumlampen
  • Bespaart op energie en vervangingskosten
  • Geschikt voor verlichten van hoge ruimtes
  • Toepasbaar in de industrie in fabriekhallen, bedrijfshallen, distributiecentra, stallen, magazijnen, loodsen en tankstations. Maar ook in winkels of in de publieke sector, zoals voor metro-, trein en bus stations, vliegvelden e.d.

Geef een reactie